• Om os 

  Dansk Parket- & Gulvafslibning har stor erfaring inden for alle typer af gulvarbejde, malerarbejde og snedkerarbejde. Vi ved, hvad der kræves for at sikre en vellykket renovering eller udvidelse. Vi bruger kun byggematerialer af højeste kvalitet, som altid opfylder de strengeste lovkrav, ikke kun i Danmark men i hele verden. Vi arbejder konstant på at udvikle bedre produkter med lavere miljøbelastning.

  Vi har været i byggebranchen siden 2011, hvor firmaet havde lokation i Stockholm. Vi startede inden for lægning af parket, og i 2013 udvidede vi, så vi nu også foretog renovering af bygninger inden for områderne maling, tapetsering, flisebelægning og nedrivning af vægge. Vi er i løbet af det sidste år vækstet på alle fronter og tæller i dag 12 medarbejdere i Jylland, 8 i Sjælland og 20 i Stockholm(Sverige). 

  Alt sammen for at sikre en hurtigere responstid fra ordreindgang og tilbud til levering. Udover netop respons og leveringstid, er kvalitet det vigtigste parameter for vores kunder og for at sikre, at vi også fortsat følger med på dette område, har vi ansat en som kvalitetstekniker. Han er dagligt med til at sikre de rette processer, og at vi kontinuerligt forbedrer os og følger med de stigende og mere og mere differentierede kvalitetskrav.

  Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi har erfaringen, en solid viden og det materiel, som er nødvendigt for at gøre netop dit gulv til noget særligt.   

  Når du vælger os, behøver du ikke afmontere ting, og du får en støvfri gulvafslibning.

   

  Vi har til huse i Jylland: Skanderborgvej 179, 1th, 8260 Viby J og Sjælland: Islandshøjparken 28, 2990 Nivå.

  Yderligere information finder du på vores hjemmeside, eller du kan kontakte os på telefon +45 42 40 33 55 eller info@danskparket.dk

  Velkommen til Dansk Parket & Gulvafslibning - eksperter inden gulv og renovering.